Адміністрування серверів компанії

Адміністрування серверів компанії

Успішна робота будь-якої компанії або підприємства передбачає наявність фізичного або віртуального сервера, який забезпечує безпечне зберігання ключової інформації, баз даних і безперебійний доступ до них.

Адміністрування сервера компанії-це комплекс заходів, який передбачає професійний контроль за роботою операційної системи і програмного забезпечення, регулярне оновлення системи, впровадження додаткових програм і своєчасне усунення вразливостей. Цей процес забезпечує максимально якісну і безперебійну роботу сервісів і ПЗ компанії, також важливо забезпечити безпечне зберігання ключової інформації, її копію.

Найпоширеніший питання, яке часто задають власники бізнесу – чи потрібно здійснювати адміністрування сервера компанії на постійній основі? Наша відповідь є однозначною – так!

Структура послуги адміністрування серверів:

  1. Налаштування і перевірку – фізичні та віртуальні сервера потребують професійної перевірки та налаштування. Якщо мова йде про вже працюючий сервер компанії, то перед початком його обслуговування IT фахівці проводять ретельний аудит операційної системи і ПЗ на предмет їх уразливості і актуальності, впроваджують оновлення і здійснюють оптимізацію. ОС і ПЗ для нових серверів налаштовується з нуля – встановлюються і тестуються всі системи, необхідні для безперебійної та коректної роботи сервера.
  2. Моніторинг – цілодобовий контроль роботи серверів компанії є невід’ємною частиною їх адміністрування, тому що дозволяє вчасно виявити уразливості ПЗ і усунути їх, до того як користувачі зіткнуться з проблемою. Крім цього, моніторинг дозволяє проконтролювати навантаження на сервер і виключити можливі збої в роботі.
  3. Обслуговування системи – цей процес включає в себе регулярне оновлення програмного забезпечення, технічну перевірку роботи IT обладнання, здійснення резервного копіювання ключової інформації.

Контролюючи технічну частину свого бізнесу, ви зможете бути впевнені в його стабільній роботі. Це дозволить вашій компанії розвиватися, впроваджувати нові технології, оптимізувати і вдосконалювати всі поточні процеси.

Аутсорсинг адміністрування серверів

Для того, щоб забезпечити бізнесу безпечну і безперебійну роботу, настройку серверів і контроль за ними повинен здійснювати ІТ-фахівець, що володіє потрібними знаннями і навичками. Наша компанія пропонує Вам обслуговування як фізичних, так і віртуальних серверів компетентними ІТ фахівцями. Ми готові надати знання і досвід для швидкого і якісного вирішення ваших бізнес-задач, забезпечити консультаційну підтримку, а також гарантуємо високу якість послуг.

Щоб отримати консультацію або замовити послугу адміністрування серверів для свого бізнесу в Києві, необхідно зателефонувати за контактними номерами, вказаними в шапці сайту або в розділі «Контакти». Також, Ви можете залишити заявку на сайті або замовити зворотній дзвінок.