Бухгалтерія в хмарі

Бухгалтерія в хмарі

Надійне зберігання важливих даних, особливо бухгалтерії, – це обов’язкова складова успішного бізнесу. Існує різне програмне забезпечення для роботи з бухгалтерським і фінансовим обліком, а також спеціалізовані системи для подачі звітів, які покликані полегшити роботу бухгалтера. Але ніхто не дасть Вам гарантію, що ці програми не зазнають системних збоїв комп’ютерних програм або хакерських атак. Так як же убезпечити себе від нестабільної роботи спеціалізованих додатків? Як забезпечити безперебійний доступ до даних і своєчасну подачу звітів? Рішення є!

Сьогодні велика кількість компаній вибирають такий варіант зберігання інформації, як віртуальний простір або хмара. Переваги подібного способу забезпечення схоронності даних очевидні:

  • доступ 24/7 з будь-якої точки світу;
  • колаборація співробітників;
  • захист від несанкціонованого доступу;
  • скорочення витрат на ІТ-обладнання та підтримку.

Додатково рекомендується налаштовувати резервне копіювання всієї важливої для бухгалтера інформації, яке зробить роботу компанії невразливою і гарантує збереження даних за будь-яких обставин. Фахівці команди KEY4 безкоштовно проконсультують Вас і підберуть оптимальний тариф для Вашої компанії.

Перенесення бухгалтерії в хмару: модна тенденція чи реальна необхідність для бізнесу?

Перенесення бухгалтерії в хмару – це міграція програмного забезпечення, спеціалізованих бухгалтерських програм, архівів, документів та іншої інформації на віртуальний сервер.

Чому розміщення інформації на звичайних локальних серверах поступається зберіганню даних в хмарі:

  1. Безпека даних. Ніхто не зможе вилучити або нашкодити збереженню інформації, тому конфіденційність даних гарантована.
  2. Скорочення витрат. Розміщення даних на віртуальних серверах позбавить від дорогих витрат на оренду приміщення та його оснащення, згідно галузевим стандартам, закупівлі обладнання та оплаті праці відповідних фахівців.
  3. Захист даних. Віртуальні сервери, на відміну від локальних, які не залежать від стабільності подачі електроенергії в офіс і не схильні до впливу форс-мажорних ситуацій природного або техногенного походження.
  4. Мобільність роботи. Можливість доступу до даних з будь-якого пристрою в будь-який час доби і з будь-якої точки світу.

Що отримає бізнес від міграції бухгалтерії в хмару?

Для того, щоб перенести всю бухгалтерію в хмару, досить просто зв’язатися з техпідтримкою компанії KEY4 і ми швидко та якісно виконаємо це завдання, а головне – ви можете не хвилюватися про безпеку важливих програм і їх швидкодії. Наші фахівці проконсультують Вас про особливості роботи в хмарі і подбають про те, щоб перехід був максимально легким і не паралізував роботу Вашої компанії.

Крім того, ми можемо при необхідності виконувати оновлення бухгалтерських програм, надати послуги адміністрування баз даних для підвищення швидкодії системи, а також готові консультувати Вас з питань, пов’язаних з працездатністю серверу і програмного забезпечення. Вам потрібен партнер, який може забезпечити надійне робоче місце бухгалтерії, тоді ми чекаємо на Ваш дзвінок!

Щоб отримати консультацію або замовити послугу розміщення бухгалтерії в хмарі в Києві або по Україні, необхідно зателефонувати за контактними номерами, вказаними в шапці сайту або в розділі «Контакти». Також, Ви можете залишити заявку на сайті або замовити зворотній дзвінок.