JIRA & CONFLUENCE Управління проектами та завданнями

JIRA & CONFLUENCE Управління проектами та завданнями

Успішний і сучасний бізнес вимагає від підприємців розумних та ефективних рішень. Одним з головних рішень, що потрібно прийняти, є автоматизація процесів. Без сумніву, це дозволяє збільшити продуктивність та ефективність роботи. Усі члени команди зможуть оперативно взаємодіяти між собою, а Ви, як керівник, зможете відстежувати процеси, давати корективи та забезпечувати максимально безпечне середовище для зберігання документації. Непересічний вибір програмного забезпечення, представлений на ринку, дозволяє створити максимально комфортне середовище для розробки проектів і їх супроводу. Особливо популярними продуктами в даній сфері є додатки JIRA і CONFLUENCE, розроблені австралійською компанією ATLASSIAN. Однак, на вибір є й інші програмні продукти, які можуть відповідати Вашим потребам та унікальним вимогам.

ЩО ВИ ОТРИМУЄТЕ, ВИКОРИСТОВУЮЧИ ПРОДУКТИ ATLASSIAN?

Перш за все, використання JIRA та CONFLUENCE забезпечує вам унікальний єдиний простір для роботи над будь-якою кількістю проектів. Ви можете вести планування, розподіляти завдання, контролювати їх виконання та випускати нові продукти з додатком JIRA, що значно спрощує весь процес. Крім того, CONFLUENCE допомагає економити час на з’ясування питань, пов’язаних з документацією. Тепер ви можете вирішувати всі організаційні моменти та мати доступ до всіх необхідних документів в зручному хмарному просторі. Незалежно від того, яку кількість проектів ви маєте на руках, з JIRA та CONFLUENCE ви матимете все необхідне, щоб успішно впоратися з будь-яким завданням.

JIRA – ПЛАНУЙ, ВІДСТЕЖУЙ І СТВОРЮЙ ЗВІТИ

JIRA – це потужний інструмент для трекінгу завдань, який дозволяє відстежувати завдання за проектами в режимі реального часу. Цей додаток забезпечує можливість прийому заявок від користувачів, що значно полегшує процес спілкування з клієнтами та збільшує швидкість відповіді на їх запити.

Однак, функціонал JIRA не обмежується лише трекінгом завдань. Цей додаток допомагає відслідковувати динаміку роботи над проектами 24/7, планувати завдання і створювати звіти в лічені хвилини по декількох проектах одночасно. Це значно полегшує роботу команди та збільшує продуктивність її діяльності.

Значна перевага JIRA полягає у наявності різноманітних додаткових плагінів, які дозволяють розширювати його функціонал під потреби окремого напряму або бізнесу в цілому. Багато з цих плагінів створені спеціально для різних видів бізнесу, що дозволяє користувачам JIRA максимально оптимізувати роботу з додатком. Також, JIRA може використовуватися практично в будь-якому виді бізнесу, де є проектна діяльність і потрібна колаборація декількох фахівців.

Користування JIRA – це надійний спосіб покращити ефективність роботи вашої команди та забезпечити успішне виконання проектів. Завдяки його потужному функціоналу та можливості простої інтеграції з іншими інструментами, JIRA стане незамінним помічником для будь-якого бізнесу, який прагне досягти успіху.

CONFLUENCE – ЗБЕРІГАЙТЕ ДАНІ І КЕРУЙТЕ НИМИ БЕЗПЕЧНО

CONFLUENCE – це ідеальний інструмент для організації роботи команди над проектами будь-якої складності. За допомогою цього продукту можна не тільки створювати документи та обмінюватися даними, але і покращувати комунікацію між учасниками проекту. Крім того, ви можете створювати примітки, використовувати шаблони та додавати мультимедійний контент, що дозволяє зробити проект більш інформативним та зрозумілішим для всіх учасників. CONFLUENCE – це не просто корпоративне сховище, а єдине поле для зберігання даних про проект, що дозволяє зменшити час на пошук необхідної інформації. Завдяки функціоналу CONFLUENCE ви можете створювати корпоративні вікі-портали, що значно полегшить роботу з проектом. Використання CONFLUENCE дозволяє максимально якісно організувати роботу над проектами та скоротити час на зайву комунікацію, що дозволить зосередитися на головному – на успішному виконанні проекту.

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ JIRA & CONFLUENCE ОЧЕВИДНІ:

Використання JIRA та Confluence має численні переваги, серед яких можна відзначити:

  • Прозора ліцензійна політика. Ви можете бути впевнені, що не будете мати незрозумілих витрат на ліцензії, оскільки умови використання дуже зрозумілі.
  • Можливість адаптації під вимоги замовника. Влаштовувати свою роботу за допомогою JIRA та Confluence можна на основі власних потреб, що робить роботу більш ефективною.
  • Можливість розширення функціоналу через додаткові плагіни. За допомогою додаткових плагінів ви можете розширити функціональні можливості своїх інструментів та розширити їхні функції.
  • Універсальність – широкий спектр можливостей для будь-якого виду бізнесу. Ви можете використовувати JIRA та Confluence для будь-яких видів бізнесу, будь-яких завдань, що забезпечує відмінну універсальність.
  • Безпечне зберігання проектної документації. За допомогою JIRA та Confluence ви можете зберігати проектну документацію у безпечному місці, що дозволяє не хвилюватися про її втрату чи пошкодження.
  • Оптимальне середовище для спільної роботи з завданнями і документами. JIRA та Confluence надають зручне середовище для спільної роботи над завданнями, що дозволяє отримувати ефективні результати.
  • Легкість обміну інформацією між співробітниками. Використання JIRA та Confluence сприяє легкому обміну інформацією між співробітниками, що дозволяє ефективно комунікувати та швидко розв’язувати завдання.

Описані вище додатки є потужним інструментарієм для автоматизації робочих процесів компаній, але їх можна ще більш ефективно використовувати, якщо забезпечити їхню інтеграцію між собою. Це дозволить автоматично зв’язувати задачі з JIRA з проектною документацією в CONFLUENCE, що зробить процес більш зручним і швидким, а також допоможе зберегти час на пошук інформації.

Наша команда KEY4 готова надати своїм клієнтам повний спектр послуг з інтеграції топових продуктів ATLASSIAN. Наші фахівці не лише проконсультують з усіх напрямків роботи продуктів, але і підберуть оптимальні конфігурації, враховуючи бюджет клієнта. Ми також надамо підтримку під час купівлі пакетних пропозицій, їх інтеграції та налаштування хмарних сервісів для розміщення. Отримавши наші послуги, володарі продуктів JIRA і CONFLUENCE зможуть насолоджуватись їхньою ефективністю і легкістю використання.

Для замовлення продуктів JIRA або CONFLUENCE в Києві або на території України, а також для отримання консультації, зв’яжіться з нами за контактними номерами, які вказані на нашому сайті або в розділі «Контакти». Також, Ви можете залишити заявку на нашому сайті або замовити зворотній дзвінок, і наші фахівці зв’яжуться з Вами найближчим часом.