Міграція в хмару - ефективна IT структура підприємства

Міграція в хмару - ефективна IT структура підприємства

Хмарні технології сьогодні вже мало кого дивують, особливо звичними і максимально зручними вони стали для тих, хто постійно працює над оптимізацією ІТ структури своєї компанії. Уже кілька років просунуті гравці ринку послуг стали переносити дані в хмари, щоб забезпечити безперебійну і безпечну роботу свого бізнесу. Сьогодні все більше компаній мігрують в хмару, створюючи ідеальний робочий простір.

Що ж таке хмара і чому вона набирає популярність?

Хмара – це віртуальна інфраструктура, яка забезпечує надійне зберігання інформації і безперешкодний доступ до неї для всіх членів команди 24/7. Це зручно, безпечно і оптимально за фінансовими витратами.

Кому підійде робота в хмарі?

Безсумнівно, одними з перших, хто мігрував в хмару і успішно продовжує це робити – IT компанії. І тут можна виділити цілий перелік напрямків, в яких вони успішно розвиваються, перебуваючи в хмарі:

  • розробка програмного забезпечення та його тестування;
  • використання хмари в якості платформи для нових додатків;
  • пернесення в хмару веб-сайтів і цифрових проектів;
  • міграція в хмару не всього бізнесу, а лише його складових: юридична інформація, додатки для продажів, інновації, розробки;

Міграція всієї IT інфраструктури.

Безперечна користь від роботи в хмарі буде для тих компаній, які тільки починають свою діяльність і ще не мають ресурсів для настройки складної ІТ інфраструктури. Те ж саме відноситься і до тих, хто за роки роботи накопичив велику кількість даних, через що виникла необхідність їх надійного резервного копіювання. Ще одне застосування хмари – тестування продуктів, які виробляються компаніями – це сучасно і максимально безпечно.

Міграція в хмару – це важливий крок для компанії, щоб звільнити ресурси для розвитку, проте не всі готові до цього кроку. Чому? Перш за все, тому що побоюються того, що швидкість передачі даних буде низькою, виникнуть проблеми з платежами за кордон, буде важко розібратися з іноземною підтримкою або просто через нерозуміння принципу роботи хмари. Щоб у вас не залишилося таких сумнівів, існують фахівці, здатні грамотно пояснити всі переваги, надати супровід в міграції і подальшій техпідтримці.

Все ще сумніваєтеся?

Щоб отримати консультацію або замовити послугу Міграція в хмару в Києві або по Україні, необхідно зателефонувати за контактними номерами вказаними в шапці сайту або в розділі «Контакти». Також, Ви можете залишити заявку на сайті або замовити зворотній дзвінок.